Rumar Strand

Rumar Strand

- TEKEMISTÄ PÄIVÄKSI -

Suosituksemme Korppoossa ja koko Turun saaristossa!

Löydä tekemistä lomallesi tai anna meidän järjestää kaikki puolestasi!

Tutustu linkkilistaamme eri aktiviteeteista eri palveluntarjoajien kotisivuille, pitääksesi vierailusi mahdollisimman mielenkiintoisena teille. Nauti Suomen luonnosta esimerkiksi veneillen ja ilmottaudu useisiin aktiviteetteihin ympäri kaunista saaristoamme.

naawa nature
naawa nature
naawa nature

Koe saariston luonto

Naawa – Nature Awakening tarjoaa uniikkeja luontokokemuksia Suomen kauniissa saaristossa Turun ulkopuolella.

Varaa ryhmällesi toimintaa hauskaa päivää varten, katso tapahtumakalenterista yksittäisiä aktiviteetteja tai inspiroidu tilaamalla Naawa – Nature Awakening -uutiskirje.

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoaktiviteetteja, rentouttavia metsäkävelyjä tai jotain koko perheelle, Naawa voi näyttää sinulle Suomen saariston parhaat puolet.

B&N Marine boat
B&N Marine boat

Päiväretket saaristossa

Koe kaunis saaristo mereltä käsin! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan toiveidesi mukainen päivä Turun kauniissa saaristossa. Hinnat alk. 285€/h, max. 12 hlöä.

activity archery
outside activity axe throwing

Paintball, kirveenheitto & jousiammunta brännskärissä

Varaa venetaksi kauniiseen Brännskäriin viettämään seikkailuntäyteinen päivä!

Brännskär on ulkoiluparatiisi. Lähde melontakierrokselle saarten ympäri joko ohjaajan ja oppaan kanssa tai ilman. Harvoin pääsemme niin lähelle luontoa kuin kajakissa. Tänä kesänä meillä on paljon uusia opastettuja kierroksia Brännskäriin, varaa netistä varmistaaksesi paikan. Haastakaa toisenne jousiammuntaradallamme tai lähtekää mukaan vaellukselle länsipuolelle, jossa sytytetään yhdessä tuli ja nautitaan kahvista sekä Brännskärin kanelipullasta ja semlasta. Tarjoamme myös aktiviteetteja, kuten frisbeegolfia, lentopalloa ja hauskoja ulkopelejä, kuten cube tai tikanheitto. Saat lisätietoja napsauttamalla alla olevaa painiketta.

B&N Marine boat
naawa nature
outside activity axe throwing