Rumar Strand

Rumar Strand

- AKTIVITETER I NÄRHETEN -

Våra rekommendationer till Korppo & hela Åbo skärgård!

Ta reda på vad du kan göra på din semester eller låt oss ordna allt åt dig!

Bläddra igenom vår lista över tillgängliga aktiviteter med länkar till deras hemsida för att hålla din semester så intressant som möjligt. Njut av finsk natur med båt och anmäl dig till någon av de många aktiviteterna i skärgården.

naawa nature
naawa nature
naawa nature

Upplev naturen i skärgården

Naawa – Nature Awakening erbjuder dig unika friluftsupplevelser i den vackra finska skärgården utanför Åbo.

Boka aktiviteter för din grupp för en rolig dag, kolla in evenemangskalendern för aktiviteter för enskilda eller bli inspirerad genom att prenumerera på Naawa – Nature Awakening -nyhetsbrevet.

Oavsett om du letar efter spännande utomhusaktiviteter, avkopplande skogspromenader eller något för hela familjen, kan Naawa visa dig de bästa sidorna av den finska skärgården.

B&N Marine boat
B&N Marine boat

Dagsutflykter genom skärgården

Upplev den vackra skärgården från havet! Kontakta oss så planerar vi en dag i Åbos vackra skärgård efter dina önskemål. Priser från 285 €/h, max. 12 personer.

activity archery
outside activity axe throwing

Paintball, yxkastning & bågskytte på brännskär

Boka en båttaxi till vackra Brännskär för en äventyrsdag!

Brännskär är ett paradis för friluftsliv. Ta en paddeltur runt öarna med eller utan instruktör och guide. Sällan kommer vi så nära naturen som i kajaken. I sommar har vi en hel del nya guidade turer på Brännskär, boka online så vet du att du får plats. Utmana varandra på vår bågskyttebana eller följ med på en vandring till västra sidan, där vi tillsammans tänder en brasa och njuter av kaffe och Brännskärs kanelbulle och semla. Vi erbjuder även aktiviteter som frisbeegolf, volleyboll och roliga utomhusspel som kub eller dart. För mer information, klicka på knappen nedan.

B&N Marine boat
naawa nature
outside activity axe throwing